Restaurant De Pepermolen

Heeft u onze nieuwe kaart al geproefd? Zo lekker én betaalbaar was het nog nooit!

Op onze Homepagina staat het kerstmenu voor 2017
Reserveren kan voor 17:00 of 20:00 !

Nieuwe Kaart!

Het was er weer tijd voor: Een nieuwe kaart!!

We hebben er weer voor gekozen om mooie herkenbare gerechten te gaan serveren.

Naast de nieuwe kaart kunt u er nu ook voor kiezen om te genieten van onze plateservice!

En u weet het: vanaf slechts €19,50 per persoon.

Een eigen drankenkaart

Met onze menukaart op uw tafel, uiteindelijk onder uw bord, werd het tijd voor een eigen, kleine, drankenkaart. Deze staat daarom voortaan bij u op tafel.

Zo bieden we u lekkere en mooie wijnen, enkele bijzondere biertjes, eigentijdse verse muntthee. En wat denkt u van natafelen met één van deze warme jongens?

Coffee Nol WARNING: don't try this at home!

Een gelukkig nieuwjaar!

De Pepermolen heeft het heerlijk druk gehad, de laatste maanden van 2016. Mede dankzij ons nieuwe concept, wat alom in de smaak valt. Zelf hebben wij ook een heerlijke kerst gehad; met zelfs een gezamelijk dagje vrij.

Vanaf hier heffen wij het glas op u, en op het nieuwe jaar! Santé!

Authentiek stoofpotje

Welkom in november. Hoog tijd voor sudderen en stoven. Fluweelzachte peertjes, kruidig stoofvlees, winterkost. Én daarbij hoort natuurlijk een bruin biertje. Sterker nog, ons stoofpotje in gestoofd ín Herfstbok!

Komt u deze heerlijkheid proeven?
Het heerlijke biertje krijgt u van ons!

Sluiting restaurant

Tot onze spijt hebben wij ons restaurant in Hardinxveld-Giessendam moeten sluiten. Het was ons een (te kort) genoegen u daar in de watten te leggen.

Met alle plezier staan we in Papendrecht voor u klaar. Heeft u onze nieuwe kaart al geproefd? Zo lekker én betaalbaar was het nog nooit!*

Proef ons nieuwe concept!

Op 18 oktober 2016 lanceerden wij ons nieuwe concept: een uitgebreid driegangendiner, met meer dan voldoende keuze voor een ieder, voor maar €19,50 per persoon!

Dat leek ons niet te weerstaan. En dat is ook wel gebleken... De drukte op Facebook (meer dan 1000 deel-acties!), uw positieve terugkoppeling, en de drukte in het restaurant waren indrukwekkend.

Wanneer komt u proeven?